Autófedezetes hitel, 2 nap alatt!

Sürgősen pénzre van szüksége?

Meglévő autója értékének, akár 80%-át elköltheti
anélkül, hogy meg kellene válnia szeretett autójától.
Már kezes és ingatlanfedezet nélkül is hozzájuthat olcsó, forint alapú autófinanszírozáshoz. Mindössze rendszeres jövedelemre és egy 12 évesnél fiatalabb, tehermentes autóra van szüksége ahhoz, hogy 24-48 órán belül, akár több millió forint készpénz álljon rendelkezésére. Indítsa el hitelkérelmét délelőtt, és másnap délután már arra költheti az összeget, amire csak akarja.
Autója értékének 70-80%-át is felveheti
Rendkívül olcsó visszlízing konstrukció
24-48 óra alatt átveheti az összeget
Egyszerűsített hitelképesség vizsgálat
Azonnal elindíthatja autófinanszírozását
Teljeskörű hitelügyintézés az interneten
Házhoz visszük még a szerződéskötést is
Sehol sincs utánajárás és sorban állás
Autója végig az Ön birtokában maradhat
Finanszírozás összegét bármire elköltheti
Önt is érdekli, hogy mikorra és pontosan mennyi hitelt kaphat autójára?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat, és lássa tisztán autóhitel lehetőségeit!
Csak nyerhet velünk!
Autóhitel tanácsadóink segítségével, Ön azonnal megismerheti autója EUROTAX katalógusértékét és a maximálisan felvehető összeget. Ezután kiszámoljuk a törlesztő-részleteket és megmutatjuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Átbeszéljük az ügymenetet és azt, hogy pontosan mit kell tennie a finanszírozás elindításához. Még azt is megmondjuk, várhatóan mikor kapja kézhez az összeget. Ez a beszélgetés nem kerül Önnek egyetlen forintjába sem, tehát csak nyerhet vele.
Hívja most autóhitel tanácsadóinkat, és használja ingyen tapasztalatunkat! Ez a beszélgetés nem jár kötelezettséggel, mégis pontos képet kaphat lehetőségeiről, és az autó fedezetével igényelhető konstrukcióról. Sokat fogunk kérdezni Öntől, ám e beszélgetés egészen barátságos hangvételű, hisz nem a bank munkatársával, hanem autóhitel tanácsadónkkal beszélgethet. Így bátran feltehet bármilyen kérdést, az nem fogja hátrányosan befolyásolni a hitelbírálat eredményét.
Törlesztő-részleteink érdeklik? Használja autóhitel kalkulátorunkat! Elég megadnia az autó évjáratát, a konstrukciót és néhány adatát, majd azonnal megkapja névre szóló, pontos kalkulációinkat. Küldje el magának e-mail formájában és 7 napon át garantáljuk Önnek ezt a törlesztőrészlet!
Autófedezetes hitel feltételek
A finanszírozott összeg 500.000 és 5.000.000 forint között változhat. A maximálisan felvehető összeg nagysága, főképp az autó típusán és piaci értékén múlik. A hitel konstrukció 2014. március 15. óta nem elérhető. Ennek helyét a korábban is elérhető visszlízing konstrukció tölti be. Ennek lényege, hogy a bank megvásárolja Öntől autóját, majd azt ugyanúgy adja Önnek lízingbe, mintha az egy most vásárolt autó volna.
A konstrukció hátránya, hogy az adásvétel miatt átírási költséget kell fizetni. Az átlagos hatósági díjak 60 és 100 ezer forint között alakulnak. Forint alapú visszlízing konstrukció esetén, a finanszírozott összeg az autó értékének legfeljebb 80%-a lehet. Az Ön által maximálisan felvehető összeg nagyságát autója értéke, felszereltsége, típusa, állapota és hitelképesség-vizsgálatának eredménye fogja meghatározni.
Gyors és biztonságos autófedezetes hitel, saját autóra
Ha 1-2 napon belül, egy több százezres vagy akár több milliós összegre van szüksége, akkor nincs túl sok lehetősége. A baráti kölcsönön kívül, néhány nap alatt, csak egy személyi hitelt tud felvenni, ami az egyik legdrágább hiteltipus, ráadásul bankszámlára érkező jövedelem esetén szokták csak megadni.
Havi jövedelmének 2-3 szorosánál többhöz, azonban így sem valószínű, hogy hozzájuthat. Ennél magasabb összegre, a bankok általában már fedezetet kérnek. Otthonát pedig senki sem szívesen kockáztatja. Nem beszélve arról, hogy egy ingatlanfedezetes hitel akár 1-1,5 hónap is lehet.
Indítsa el hitelkérelmét délelőtt, és akár már holnap délután felhasználhatja az összeget, amire csak akarja! Költheti beruházásra, lakásfelújításra, esküvőre vagy bármire, amire csak szüksége van. Magánszemélyek és vállalkozások is visszlízing konstrukcióban igényelhetnek finanszírozást.
Önt is érdekli, hogy mikorra és pontosan mennyi hitelt kaphat autójára?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat, és lássa tisztán autóhitel lehetőségeit!
Autóhitel Kalkulátor
Igényelt összeg:   
Jármű évjárat:   
Futamidő:   
Autóhitel Tippek
Önt is érdekli, hogy mik azok a fontos részletek, amiket ha nem ismer, akár autója teljes vételárát is elveszítheti?
Legelőször, amikor e-mailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
Kalmár Krisztián
Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazardírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
Jávorszky Tamás
Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
Horváth Zoltán
Néhány éve már a pénzügyi szakmában dolgozom, de ilyen kitűnő hozzáállással, szakértelemmel, gyorsasággal még soha nem találkoztam. Minden elismerésem a csapaté.
Bánfi László