Autóhitel autóvásárláshoz, százezrekkel olcsóbban!

Ne maradjon le egy jó vételről, csak mert nincs elég készpénze.

Megszereztük Önnek azt az autóhitelt, aminél egyetlen
Ügyfelünk sem talált még olcsóbbat, a hazai autóhitel piacon.
Tegye próbára autóhitel kalkulátorunkat! Győződjön meg róla saját szemével, hogy mennyit spórolhat, az eddigi legolcsóbb autóhitel ajánlatához képest. Autóhitel kalkulátorunk segítségével, néhány kattintással kiszámolhatja 3 ismert finanszírozó, forintra pontos törlesztő-részleteit, illetve minden esetben azonnal összehasonlíthatja az autóhitel és autólízing konstrukciók közötti árkülönbséget is.
Névre szóló autóhiteleink, átlagosan 3-400.000 Ft megtakarítást jelenthetnek!
Akár a vételár 20%-ával is elviheti az autót
2000 Ügyfél kiszolgálásának tapasztalata
Azonnal elindíthatja autóhitel igénylését
7 napos Törlesztőrészlet Garancia
Hitelképesség vizsgálat, akár 3-4 óra alatt
Teljeskörű, online autóhitel ügyintézés
3-5 napon belül, már az autóját is átveheti
Sehol sincs utánajárás és sorban állás
Autóhitel kalkulátor 3 lízingcég ajánlataival
Az autó átíratását is elvégezzük Önnek
Miénk a legolcsóbb autóhitel az interneten
Házhoz visszük még a szerződéskötést is
Kíváncsi, hogy mekkora hitelt tud felvenni? Hívjon most!
Hívja most autóhitel tanácsadóinkat, és használja ingyen tapasztalatunkat! Ez a beszélgetés az Ön számára nem jár semmilyen kötelezettséggel, mégis pontos képet kaphat lehetőségeiről, és az autóvásárláshoz kapcsolódó autóhitel és autólízing konstrukciókról. Sokat fogunk kérdezni Öntől, hogy segíthessünk, de ezt nem érzi majd vallatásnak.
A beszélgetés barátságos hangvételű. Ilyenkor egy segítő szándékú, független autóhitel tanácsadóval beszélgethet és nem a bank munkatársával. Autóhitel és autólízing tanácsadóinknak, bátran feltehet bármilyen kérdést. Az biztosan nem fogja hátrányosan befolyásolni a bírálatot, de sokszor a plusz információk okán lesz olcsóbb az autóhitel.
Önt is érdekli, hogy mikorra és pontosan mennyi hitelt kaphat autójára?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat, és lássa tisztán autóhitel lehetőségeit!
Most leginkább a törlesztőrészletek érdeklik?
Használja autóhitel és autólízing kalkuláto-runkat! Elég megadnia az autó évjáratát, a kívánt konstrukció paramétereit és néhány adatát. Ezután azonnal megkapja névre szóló, forintra pontos autóhitel ajánlatunkat.Autóhitel kalkulátorunk autóhitel és autólízing adatait,
Autóhitel kalkulátorunk autóhitel és autólízing adatait, komolyan veheti. 7 napig érvényes Törlesztőrészlet Garanciánk szavatolja Önnek, hogy a szerződéskötéskor sem lehet drágább a törlesztőrészlete, mint ami az e-mailben kiküldött, névre szóló autóhitel ajánlatunkban szerepelt.
Csak nyerhet velünk!
Autóhitel tanácsadóink segítségével, Ön azonnal megismerheti autója EUROTAX katalógusértékét és a maximálisan felvehető hitelösszeget. Ezután áttekintjük az egyes konstrukciókra vonatkozó törlesztő-részleteket és meghatározzuk, hogy az Ön igényeinek melyik a legmegfelelőbb megoldás.
Ha igényli, átbeszéljük a teljes ügymenetet, és azt is, hogy Önnek pontosan mit kell tennie a hiteligénylés elindításához. Sőt azt is elmondjuk, hogy mikor kaphatja kézhez leghamarabb az összeget. Ez a beszélgetés nem kerül Önnek egy forintjába se, tehát csak nyerhet vele.
Autóhitel feltételek
A finanszírozott összeg 300.000 forintól, akár 15.000.000 forintig is terjedhet. A maximálisan felvehető összeg nagysága, főképp az autó típusán és piaci értékén múlik. Forint alapú autóhitel konstrukció esetén, a felvett hitelösszeg az autó EUROTAX katalógus értékének, vagy a vételárnak (mindig a kisebbnek) legfeljebb a 75%-a lehet. Autólízing konstrukció esetén, az autó értékének legfeljebb 80%-a lehet a legnagyobb finanszírozott összeg. Euró alapú autóhitelnél 60%, autólízing esetén 65% a maximálisan felvehető összeg.
Az Ön által maximálisan felvehető összeg nagyságát az autó értéke, típusa, felszereltsége, állapota, és az Ön hitelképesség vizsgálatának eredménye fogja meghatározni. Az adásvétel esetén a legidősebb még finanszírozható járműkor személyautók esetében: 14 év, (204 hó, a hitelnek az autó 228 hónapos koráig kell kifutnia), kisteherautók esetében: 12 év, (144 hó, a hitelnek a jármű 180 hónapos koráig kell kifutnia), motorkerékpár esetében 10 év, (120 hó, a hitelnek a motor 144 hónapos koráig kell kifutnia).
Velünk könnyebb, mint készpénzzel!
Ha már megtalálta a megfelelő autót, küldje el hozzánk e-mailben a szükséges iratokat, és dőljön hátra. A többi teendő, innentől már a miénk. Még a szerződéskötést is Házhoz visszük.
Tapasztalja meg a különbséget egy átlagos hitelközvetítő, és egy profi Autóhitel Alkusz tanácsadása és ügyintézése között.
Önt is érdekli, hogy mikorra és pontosan mennyi hitelt kaphat autójára?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat, és lássa tisztán autóhitel lehetőségeit!
Autóhitel Kalkulátor
Igényelt összeg:   
Jármű évjárat:   
Futamidő:   
Autóhitel Tippek
Önt is érdekli, hogy mik azok a fontos részletek, amiket ha nem ismer, akár autója teljes vételárát is elveszítheti?
Legelőször, amikor e-mailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
Kalmár Krisztián
Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazardírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
Jávorszky Tamás
Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
Horváth Zoltán
Néhány éve már a pénzügyi szakmában dolgozom, de ilyen kitűnő hozzáállással, szakértelemmel, gyorsasággal még soha nem találkoztam. Minden elismerésem a csapaté.
Bánfi László