Autóhitel Kalkulátor
Igényelt összeg:   
Jármű évjárat:   
Futamidő:   
Autóhitel Tippek
Önt is érdekli, hogy mik azok a fontos részletek, amiket ha nem ismer, akár autója teljes vételárát is elveszítheti?
Legelőször, amikor e-mailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
Kalmár Krisztián
Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazardírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
Jávorszky Tamás
Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
Horváth Zoltán
Néhány éve már a pénzügyi szakmában dolgozom, de ilyen kitűnő hozzáállással, szakértelemmel, gyorsasággal még soha nem találkoztam. Minden elismerésem a csapaté.
Bánfi László
Autóhitel Alkusz megszerzi Önnek, a legelőnyösebb autóhitelt.
Az Autóhitel Alkusz egy autóhitel szakértő, aki megszerzi Önnek, a piacon elérhető legelőnyösebb autóhitelt. Olyan, mint egy ügyvéd, aki az Ön érdekeit képviseli a bankokkal szemben az áralku és a hitelügyintézés során. Először átbeszéljük azokat a kérdéseket, amik alapján el lehet dönteni, hogy melyik ajánlat lehet a legelőnyösebb az Ön számára.
Ezután megversenyeztetjük egymással a finanszírozók ajánlatait, majd ezt követően, az Ön szempontjai alapján ajánlást teszünk arra a konstrukcióra, amivel később is elégedett lesz. Önnek már csak a szerződéscsomagot kell aláírnia, mert a hitelügyintézés teljes folyamatát mi végezzük a hitelbírálattól, a szerződéskötésen át, egészen a hitelösszeg folyósításáig.
Nem csalás, nem ámítás, ajánlataink valóban ilyen kedvezőek
Az ajánlataink valóban sokkal olcsóbbak lehetnek a kereskedések ajánlataihoz képest. Ennek oka, hogy egyrészt nem tartalmaznak irreálisan magas kereskedői jutalékot, ami brutálisan megnövelné a törlesztőrészletet. Másrészt, hogy csapatunk az elmúlt 8 évben, több mint 3000 elégedett Ügyfelet
szolgált ki személyesen, ami 4 Milliárd forintnál is nagyobb autóhitel kihelyezést jelentett. Ennek az egyedülállóan nagy hitelösszegnek köszönhető, hogy partner bankjaink minden Ügyfelünknek, szokatlanul magas kamatkedvezményeket biztosítanak, már egyetlen autó hitelezése esetén is.
7 napig, Garantáltan nem drágulhat meg törlesztőrészlete
Komolyan gondoljuk, hogy visszavárjuk Ügyfeleinket. Éppen ezért, kalkulátoraink minden esetben valós törlesztő-részleteket mutatnak. Ha az ajánlat kiküldésétől számított 7. napon, vagy annál hamarabb elindítja cégünknél hitelkérelmét és pontosan a kiküldött ajánlatban megjelölt konstrukcióra szerződik, akkor garantáljuk Önnek, hogy a finanszírozási szerződésén szereplő törlesztőrészlet egyetlen forinttal sem lehet magasabb, mint ami az ajánlatunkban szerepelt.
Nálunk nem fordulhat elő, hogy ilyen-olyan indokokra hivatkozva, a hitelbírálat után, vagy épp a szerződéskötéskor ”kiderül”, hogy nem annyi a törlesztőrészlet, mint amennyit az egyedi ajánlatunkban mutattunk Önnek. Az ördög ugyan nálunk sem alszik és mi sem vagyunk tévedhetetlenek. Ha azonban ilyen előfordulna, nálunk biztos lehet benne, hogy a tévedés nem volt szándékos és 1-2 órán belül kijavítjuk rendszereinkben a hibás kalkulátort.
Mindenhol ingyenes hitelügyintézést hirdetnek. Ön elhiszi, hogy van ilyen?
A hitelügyintézésnek mindig is voltak költségei, ám ezeket általában a havi törlesztő-részletekben ”rejtegették”. Sokan a bankokra haragudtak a drága hitelük miatt, holott sokszor inkább a közvetítő magas jutaléka volt felelős az irreálisan magas törlesztő-részletekért. Egy-egy kisebb kereskedésben ma sem ritka, hogy akár 15-20%-os, ”horror” jutaléktartalom van az ingyenes hitelügyintézésnek nevezett szolgáltatás mögött. Majd a magas jutalékok miatt, a szükséges költségek többszörösét fizettetik meg az Ügyfelekkel.
Ettől azután, akár 8-10.000 Forinttal is többe kerülhet havonta az autóhitel törlesztőrészlete. Egy átlagos, 60 hónapos futamidő esetén, ez akár 500-600.000 forintos veszteséget is jelenthet annak, aki csak az autó csillogását figyeli. Éppen ezért, Ön ne essen ebbe a hibába. Hasonlítsa össze a kereskedésben kapott autóhitel ajánlatot a miénkkel. Vizsgálja meg, hogy mekkora a két ajánlaton a visszafizetett kamat összege. Ezek különbsége lesz az az akár milliós összeg, ami az Ön zsebében maradhat, ha minket választ.
Ne hagyja magát átverni!
Felháborítónak tartunk minden olyan magatartást, vagy próbálkozást, amely a hitelközvetítés szabályait, a hatályos törvényeket vagy az általános etikai normákat sérti, különösen akkor, ha ez a magatartás az Ügyfelek megtévesztését vagy átverését célozza. Ilyennek számít többek között az a mese, hogy ”a bank” csak drágább törlesztőrészlettel fogadta el a hitelt, mert túl kockázatos az ügyfél, vagy az autó. Ez a legtöbb esetben, pestiesen szólva ”kamu”. Aki ilyet hall, az sürgősen meneküljön onnan, mert jó eséllyel csúnyán rá akarják szedni. Ugyan létezik ilyen kockázati felár a piacon, de azt nemigen alkalmazzák.
Érdemes ilyenkor közvetlenül megkérdezni magát a finanszírozót, hogy valóban Ő kérte-e az árdrágítást. A legtöbb esetben kiderülhet, hogy nem a bank kockázati felára, hanem a közvetítő mohósága áll a dolog mögött. Mostanában egyre sűrűbben halljuk, hogy visszaélnek azzal, hogy az ügyfélnek sürgősen pénzre van szüksége, mert például elveszíti a foglalót, ha nem folyósítják időben az autóhitelét. Ilyenkor pedig nem történik más, minthogy a közvetítő visszaélve a helyzettel, ”telerakja” jutalékkal az ajánlatot. Az Ügyfél pedig jó eséllyel, évekig gyanútlanul fizetgeti, a közvetítő extra hasznát.
Az Autóhitel Alkusz csapata
Az Autóhitel Alkusz csapata, 2009-ben és 2010-ben is piacvezető pozíciót ért el, a - kereskedő nélküli - közvetlen ügyfél finanszírozásban. Így több mint 4 Milliárd forintos autóhitel-, és autólízing kihelyezés tapasztalatával és több mint 3000 elégedett ügyfél visszajelzéseivel rendelkezünk. Ezek alapján alakítottuk ki azt az ügyfél kiszolgálási folyamatot, amelyre az Autóhitel Alkusz ügymenete is épül. Munkatársaink egy kifejezetten cégünk számára kifejlesztett, professzionális Ügyfélkiszolgáló rendszerrel dolgoznak.
Ez a biztos informatikai háttér és egy közel kétszáz oldalas belső szabályzat garantálja megbízhatóságunkat. Érthetően beszélő, barátságos hiteltanácsadónk biztosítja Önnek, hogy az átlagosnál lényegesen több és megbízhatóbb banki információ alapján, pontosan lássa a különbségeket az egyes finanszírozók és konstrukcióik között. Majd ezek alapján el tudja dönteni, hogy az Ön számára melyik a legkedvezőbb. Mi azt is elmondjuk Önnek, amiről mások nem beszélnek.
Alkuszi tevékenységünket, a Magyar Nemzeti Bank ellenőrzi
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által, az Autóhitel Alkusz Hitelügyintéző Kft. részére, EN-I-834/2011. határozatszámon kiadott alkuszi engedélye a MNB honlapján belül, az következő linken érhető el: Felügyeleti engedély(száma: EN-I-834/2011)
50.000.000 Ft értékű, Tevékenységi Felelősségbiztosítással rendelkezünk!
Az Autóhitel Alkusz Hitelügyintéző Kft. ügyletenként 5.000.000 Ft-os, évente összesen 50.000.000 Ft-os kártérítési limitre szóló, tevékenységi felelősségbiztosítással rendelkezik. Így abban az esetben, ha cégünk munkatársai bármilyen módon kárt okoznának Önnek, a Union Biztosító ügyletenként 5.000.000 Ft összeghatárig kártalanítja Önt.
Önt is érdekli, hogy mikorra és pontosan mennyi hitelt kaphat autójára?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat, és lássa tisztán autóhitel lehetőségeit!