Autóhitel Kalkulátor
Autóhitel Kalkulátor betöltése folyamatban... Kérem várjon.
Az űrlap adatai nem változtak az előző számolás óta!

Ne hagyja magát átverni!

Sehová se küldje el iratait addig, amíg az adott cégtől nem kapott az igényelni kívánt konstrukcióra vonatkozó, névre szóló, írásos autóhitel ajánlatot! Egy korrekt ajánlatnak tartalmaznia kell a finanszírozót, a THM-et és az összesen visszafizetendő kamatot is!

Nézet váltás

Váltson Nézetet, és spóroljon!

Kíváncsi, mennyit spórolhat autóhitel kalkulátorunkkal, egy Átlagos Autóhitel ajánlathoz képest? Kattintson a Nézet Váltás gombra! Rögtön megismerheti az ajánlatok közötti különbségeket, és azt, hogy mennyi kamatot fizet vissza. Láthatja a beépített Casco biztosítások díjait, és az idő előtti lezárás költségeit.

Kattintson az Érdekel gombra!

Az Érdekel gomb megnyomásával, rögtön megismerheti a finanszírozás részleteit. A pontos költségeket, az ügymenetet és az autóhitel-bírálathoz szükséges dokumentumokat is.

Legelőször, amikor e-mailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
Kalmár Krisztián
Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazardírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
Jávorszky Tamás
Személyautó
  
  
Konstrukció Átfutási idő THM Törlesztő Érdekel
Önt is érdekli, hogy mikorra és pontosan mennyi hitelt kaphat autójára?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat, és lássa tisztán autóhitel lehetőségeit!
Mit nevezünk Átlagos Autóhitelnek?
Az Átlagos Autóhitel egy általunk képzett átlagár. Ezt úgy alakítottunk ki, hogy reális képet tudjunk adni egy átlagos használtautó kereskedés, vagy autóhitel iroda ajánlatairól. Tapasztalataink szerint, 10-ből 8 esetben, 5%-nál is kisebb különbség tapasztalható, bármely használtautó kereskedés által készített autóhitel ajánlat, és az Átlagos Autóhitel törlesztő-részletei között.

Az autókereskedések és autóhitel irodák, mind maguk állíthatják be, hogy az Ön hiteléért, mennyi jutalékot kérnek vissza a banktól. A márkakereskedésekben, az akciós, új autós konstrukciók jutalék tartalmai, kb. 3-4%-tól indulnak. A kisebb, névtelen autóhitel irodák és autókereskedések esetén, a 20-25%-os jutalék is teljesen megszokott.

Ezen tapasztalatokból, némi optimizmussal kiindulva határoztuk meg ezt a 8%-os, beépített jutalék tartalmat, amit a kalkulátorban is feltüntettünk.

Ügyfeleink visszajelzései azonban azt mutatják, hogy a legtöbb használtautó kereskedés árazásához képest, a legolcsóbb autóhitel vagy autólízing ajánlatunkkal, az Átlagos Autóhitelhez viszonyított megtakarításának, akár dupláját is megspórolhatja.
A legolcsóbb, valós autóhitel ajánlatot keresi?
Elérhetőségeinek megadása után, azonnal megmutatjuk Önnek a piac legolcsóbb, valós autóhitel ajánlatait.
Törlesztőrészleteink valódiságát, 100%-ban garantáljuk! Ezért csak névre szóló, egyedi ajánlatokat jelenítünk meg.
Szeretnék értesülni az aktuális hírekről és akciókról is!*
Adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között sem adjuk ki, azokat az Ön beleegyezése nélkül, semmilyen célra sem fogjuk felhasználni.