Autóhitel Kalkulátor
Igényelt összeg:   
Jármű évjárat:   
Futamidő:   
Legelőször, amikor e-mailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
Kalmár Krisztián
Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazardírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
Jávorszky Tamás
Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
Horváth Zoltán
Néhány éve már a pénzügyi szakmában dolgozom, de ilyen kitűnő hozzáállással, szakértelemmel, gyorsasággal még soha nem találkoztam. Minden elismerésem a csapaté.
Bánfi László
Autóhitel Tippek – 6 perc olvasással, százezreket spórolhat!
Ne hagyja magát átverni! Ragaszkodjon a névre szóló, írásos ajánlathoz!

Sajnos, egyre több weboldal szakosodott az Ügyfelek átverésére. Az autóhitel kalkulátorban feltűntetett törlesztőrészletek ugyan vonzóak, ám teljesen valótlanok. Jobb esetben, csak új autós konstrukcióra szólnak. A telefonban talán még meg is erősítik, hogy annyit kell majd fizetni, mint ami a honlapjukon van, viszont írásban már nem hajlandóak kiküldeni az ajánlatukat. Majd valahol a hitelbírálat környékén kiderül, hogy akár több százezer forinttal drágább konstrukciót akarnak eladni, mint amiről korábban beszéltek.

Ezért csak olyan autóhitel közvetítővel álljon szóba, aki már a honlapjára is kiírja, hogy melyik bank autóhiteleit kínálja. Emellett feltűnteti címét, cégének, munkatársainak nevét és telefonszámát is. Ezek alapján már nagyobb eséllyel számíthat az írásban kiadott autóhitel és autólízing ajánlatok valódiságára. Az Ön számára legbiztonságosabb megoldás természetesen még mindig az, ha egy bizonyos időpontig érvényes, Törlesztőrészlet Garanciát vállalnak az írásban kiadott autóhitel és autólízing ajánlatokra.

Kérjen segítséget szakembertől, hogy ne veszítsen vagyonokat autóhitelén!

Az autóhitel egy több évre szóló döntés. Az ingatlanvásárlást leszámítva, talán ez a legnagyobb beruházás a család életében. Ezért is fontos, hogy körültekintően és jól válasszon. Kérdezzen meg egy autóhitel szakértőt! Beszélgessen el egy független autóhitel tanácsadóval, akinek egy bank sem fizet jutalékot. Csak olyan szakembert válasszon, aki a nevét és az arcát is adja az elmondottakhoz.

Akivel át tudja beszélni azt a négy alapvető kérdést, ami nélkül felelőtlenség autóhitel, vagy autólízing konstrukciót ajánlani bárkinek is. Csak a megfelelő ismeretek birtokában találhat olyan megoldást igényeire, ami később sem tölti el félelemmel. Ha rászán egy fél órát a kiválasztásra, akkor már biztosan nem kell többé azon aggódnia, hogy anyagi helyzete egyetlen rossz döntés miatt ellehetetlenülhet.

Ismerje meg lehetőségeit és keresse meg a legolcsóbb autóhitelt a piacon!

Legyen tudatos vásárló! Magyarországon 10-ből 9-en, még mindig autókereskedésekben veszik fel autóhiteleiket. Ezzel átlagosan, havi 5-10.000 forintot dobnak ki az ablakon. Ezt a felesleges költséget bárki könnyedén megspórolhatja, aki legalább egy fél órát rászán arra, hogy egy kicsit körbe nézzen az autóhitel piacon. Mindössze fél óra elegendő ahhoz, hogy átfogó képet kapjon a lehetséges megoldásokról. A tét óriási, hiszen akár több százezer forintos különbségek is lehetnek az egyes konstrukciók között.

Nem csak az lényeges, hogy melyik bankot, vagy konstrukciót választja. Az is fontos, hogy melyik autókereskedésben, bankban vagy alkusznál köti meg autóhitel, vagy autólízing szerződését. Néha még azonos bank, illetve konstrukció esetén is tapasztalható több százezer forintos eltérés. Az autóhitelek és autólízingek esetében, még bankon belül sincs egységes árazás. Éppen ezért, semmilyen szerződést se írjon alá, amíg nem versenyeztette meg egymással, legalább három bank autóhitel és autólízing ajánlatait!

Versenyeztesse meg, legalább három bank autóhitel és autólízing ajánlatait!

Nincs olyan autóhitelt nyújtó autófinanszírozó, vagy autólízing cégcsoport, amely minden konstrukcióra egyformán a legolcsóbb autóhitel és autólízing ajánlatokat adná. Így érdemes közülük kiválasztani azt az egyet, amelyik pont az Ön igényeire nyújtja a legkedvezőbb megoldást. Keressen egy olyan autóhitel kalkulátort, ami egyszerre mutatja meg a legismertebb bankok, legolcsóbb autóhitel ajánlatait.

A korrekt autóhitel kalkulátorok fő ismérve, hogy egyértelműen megjelenítik a finanszírozó nevét. Feltűntetik a THM-et, és azt, hogy a kalkulációk pontosan milyen feltételek esetén érvényesek. Ezzel azután pillanatok alatt összehasonlíthatja a legismertebb autófinanszírozó cégek autóhitel és autólízing ajánlatait is. Nem ritka, hogy ezzel a 3 perces odafigyeléssel, akár 5-600.000 forintot is meg tud spórolni autóhitelén.

Keressen gyakorlott autóhitel tanácsadókat és kérjen tőlük garanciákat!

A biztonság és a hitelesség milliókat jelenthet Önnek. Éppen ezért válasszon olyan autóhitel tanácsadót, aki maradéktalanul megbízható. Ennek jelei főként a márkanév és a garanciák. Keresse azokat az autóhitel tanácsadókat, akik leellenőrizhetőek. Akik sok Ügyfelet szolgáltak már ki.

Egy, vagy több országos ismertségű bankkal állnak kapcsolatban. Írásos garanciát vállalnak az általuk közölt törlesztő-részletekre. Emellett rendelkeznek egy legalább 5-10 millió forintos kárösszegre is érvényes, tevékenységi felelősségbiztosítással, amely kártalanítja Önt, ha az autóhitel tanácsadó bármely módon kárt okozna Önnek.

Hol érdemes autóhitelt igényelni?

Az autóhitel ügyintézést a legtöbb esetben autókereskedések értékesítői és hitelirodák munkatársai végzik. Sajnos, kevesen vannak közülük, akik hiteles választ tudnak adni például arra a kérdésre, hogy: Mennyivel nő a törlesztőrészlet, ha a jegybanki alapkamatot 1%-kal megemelik? Vagy azt, hogy miért jó Önnek egy 72 hónapos autólízing konstrukció, ha 2-3 évente cserélni szokta az autóit? A hitelirodák és az autókereskedések is, a banktól kapnak jutalékot. Így sajnos nagyobb mértékben érdekeltek saját magukat és a bankot képviselni, mint az Ügyfél érdekeit. Egy bank ügyintézőjében, már sokkal inkább megbízhatunk, hiszen egyrészt köti Őket a márka elismertsége és a szabályok betartása is.

Ám nem valószínű, hogy bármikor is azt mondanák Önnek, hogy „Kedves Ügyfelünk! Fáradjon át a konkurens bankba, mert Ők most a miénknél kedvezőbb feltételekkel kínálják ugyanezt a konstrukciót. Hallott már ilyenről? Egy Autóhitel Alkusz azonban pont ezt csinálja. Összehasonlítja a legismertebb bankok autóhitel és autólízing ajánlatait és ezek közül választja ki az Önnek legelőnyösebbet. Törvény garantálja, hogy egyetlen banktól sem fogadhatnak el jutalékot. Ez az anyagi függetlenség biztosítja Önnek, hogy kizárólag az Ön érdekeit képviseljék a finanszírozókkal szemben. Ez a függetlenség a legnagyobb előnyük a bankokkal, hitelirodákkal és autókereskedésekkel szemben.

Ne veszítsen vagyonokat autóhitelén! Önt is érdekli, hogy mik azok a fontos részletek, amiket ha nem ismer, akár autója teljes vételárát is elveszítheti?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat és holnaptól már nyugodtan fog aludni!