Forgóeszköz hitel autóra, 2 nap alatt!

Ne maradjon le egy jó lehetőségről, mert nincs elég tőkéje!

Ha vállalkozásában, vagy a családjában van egy 12 évnél
fiatalabb, tehermentes autó, akkor az autó értékének, akár
70-80%-át elköltheti anélkül, hogy megválna autójától.
Tudta, hogy már kezes, ingatlanfedezet, üzleti terv és utánjárás nélkül is hozzájuthat olcsó, forint alapú finanszírozáshoz? 48 órán belül, akár több millió forint készpénz állhat a rendelkezésére. A felvehető összeg nagyságát, főként az autó értéke fogja meghatározni. Indítsa el hitelkérelmét délelőtt, és akár már másnap délután arra költheti az összeget, amire csak akarja.

Amennyiben az autó magánszemély nevén van, akkor hitelkonstrukciót vehet igénybe. Ha az autó tulajdonosa egy vállalkozás, akkor visszlízing konstrukcióban érhető el a finanszírozás.
Autója értékének 70-80%-át is felveheti
Legolcsóbb autófedezetes hitel a piacon
24-48 óra alatt átveheti a hitelösszeghez
Egyszerűsített hitelképesség vizsgálat
Azonnal elindíthatja autóhitel igénylését
Teljes autóhitel ügyintézés az interneten
Házhoz visszük még a szerződéskötést is
Sehol sincs utánajárás és sorban állás
Autója végig az Ön tulajdonában maradhat
Az autóhitel összegét bármire elköltheti
Önt is érdekli, hogy mikorra és pontosan mennyi hitelt kaphat autójára?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat, és lássa tisztán autóhitel lehetőségeit!
Csak nyerhet velünk!
Autóhitel tanácsadóink segítségével, Ön azonnal megismerheti autója EUROTAX katalógusértékét és a maximálisan felvehető hitelösszeget. Ezután áttekintjük az egyes konstrukciókra vonatkozó törlesztő-részleteket és meghatároz-zuk, hogy az Ön igényeinek melyik a legmegfelelőbb megoldás. Ha igényli, átbeszéljük a teljes ügymenetet, és azt is, hogy Önnek pontosan mit kell tennie a hiteligénylés elindításához. Sőt azt is elmondjuk, hogy mikor kaphatja kézhez leghamarabb az összeget. Ez a beszélgetés nem kerül Önnek egy forintjába se, tehát csak nyerhet vele.
Hívja most autóhitel tanácsadóinkat, és hasz-nálja ingyen tapasztalatunkat! Ez a beszélgetés az Ön számára nem jár semmilyen kötelezett-séggel, mégis pontos képet kaphat lehető-ségeiről, és az autófedezetes hitelkonstrukciókról. Sokat fogunk kérdezni Öntől, de ezt nem érzi majd vallatásnak. A beszélgetés barátságos hangvételű. Ilyenkor egy független autóhitel tanácsadóval beszélgethet és nem a bank munkatársával. Tanácsadóinknak bátran feltehet bármilyen kérdést, az biztosan nem fogja hátrányosan befolyásolni a hitelbírálat eredményét.
Törlesztő-részleteink érdeklik? Használja autóhitel kalkulátorunkat! Elég megadnia az autó évjáratát, a konstrukciót és néhány adatát, ezután azonnal megkapja névre szóló, pontos autóhitel kalkulációnkat. Kérje e-mailben, és 7 napig Garantáltan nem emelkedhet a Törlesztőrészlet!
Autófedezetes hitel feltételek
A finanszírozott összeg 500.000 Ft-tól, az autó értékének 75-80%-áig terjedhet. A maximálisan felvehető összeg nagysága, főképp az autó típusán és piaci értékén múlik. Forint alapú hitel konstrukció esetén, a felvett hitelösszeg az autó EUROTAX katalógusértékének, legfeljebb 75%-a lehet.
Visszlízing konstrukció esetén, az autó értékének, legfeljebb 80%-a lehet a finanszírozott összeg. Az Ön által maximálisan felvehető összeg nagyságát az autó értéke, állapota, típusa, felszereltsége és az Ön hitelképesség vizsgálatának eredménye fogja meghatározni.
Gyors és biztonságos autófedezetes hitel, saját autójára
Ha 1-2 napon belül, egy több százezres, vagy akár több milliós összegre van szüksége, akkor nincs túl sok lehetősége. A baráti kölcsönön kívül, néhány nap alatt, csak egy személyi hitelt tudna felvenni, ami nem elég, hogy az egyik legdrágább hiteltípus, de vállalkozóként, szinte lehetetlen hozzájutni.
Magánszemélyek és vállalkozók esetében is, egy több milliós összeg felvételéhez a bankok általában már fedezetet kérnek. Az otthonát pedig senki sem szívesen kockáztatja. Nem beszélve arról, hogy egy ingatlanfedezetes hitel felvétele, általában 1-1,5 hónap. Ráadásul, a kamat sem kedvezőbb, mint az autóhitel esetében.
Indítsa el hitelkérelmét délelőtt, és akár holnap délután felhasználhatja az összeget, amire csak akarja! Költheti beruházásra, áruvásárlásra, ügyfélszerzésre, vagy bármi másra, amire csak szüksége van. Magánszemélyek autóhitel, vállalkozások visszlízing konstrukcióban igényelhetnek finanszírozást.
Önt is érdekli, hogy mikorra és pontosan mennyi hitelt kaphat autójára?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat, és lássa tisztán autóhitel lehetőségeit!
Autóhitel Kalkulátor
Igényelt összeg:   
Jármű évjárat:   
Futamidő:   
Autóhitel Tippek
Önt is érdekli, hogy mik azok a fontos részletek, amiket ha nem ismer, akár autója teljes vételárát is elveszítheti?
Legelőször, amikor e-mailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
Kalmár Krisztián
Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazardírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
Jávorszky Tamás
Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
Horváth Zoltán
Néhány éve már a pénzügyi szakmában dolgozom, de ilyen kitűnő hozzáállással, szakértelemmel, gyorsasággal még soha nem találkoztam. Minden elismerésem a csapaté.
Bánfi László