Autóhitel Kalkulátor
Igényelt összeg:   
Jármű évjárat:   
Futamidő:   
Autóhitel Tippek
Önt is érdekli, hogy mik azok a fontos részletek, amiket ha nem ismer, akár autója teljes vételárát is elveszítheti?
Legelőször, amikor e-mailben megkaptuk az előzetes kalkulációjukat, itthon agyaltunk, hogy mi lehet a "buktató"?! Aztán nagyon kedves kolléganőjével is többször egyeztetve végül meggyőzött, hogy nyugodtan higgyük el, hogy annyi az annyi! Tehát mi nagyon meg vagyunk önökkel elégedve .
Kalmár Krisztián
Nem vagyok jártas a hitelezés területén, ezért nem is akartam apró betűkkel trükköző, ismeretlen céggel hazardírozni. Lényeges volt az is, hogy az adásvételnél nem kellett napokat töltenem az ügyintézéssel. A szolgáltatásukkal minden tekintetben meg vagyok elégedve.
Jávorszky Tamás
Az Önök által nyújtott szolgáltatás - mindamellett, hogy összehasonlítva más szolgáltatók ajánlataival rendkívül kedvező - kiemelkedő színvonalú, az ügyfél tájékoztatás teljeskörű és érthető. Az ügyintézés, hitelbírálat nagyon gyorsan lezajlott, az ügymenet alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
Horváth Zoltán
Néhány éve már a pénzügyi szakmában dolgozom, de ilyen kitűnő hozzáállással, szakértelemmel, gyorsasággal még soha nem találkoztam. Minden elismerésem a csapaté.
Bánfi László
Ismerje meg Finanszírozó Partnereinket
MKB Euroleasing
„A piac legolcsóbb autóhitelei, 7 éves korig!”
  • A legkedvezőbb autóhitel ajánlatok 7 éves korig
  • Országos ismertség és fiókhálózat
  • A szokásosnál gyorsabb ügymenet
  • Megbízható, tőkeerős finanszírozó
  • Öreg autó finanszírozás 14 éves korig
  • Személyes kapcsolatok minden területen

Az MKB-Euroleasing a magyar autófinanszírozás különleges szereplője. A cégcsoportot 1991-ben, Magyar magánszemélyek alapították azzal a szándékkal, hogy a gépjármű-értékesítéshez kapcsolódó szolgáltatások teljes körét lefedjék.


2001-től az MKB Bank tulajdonostársként vállal szerepet munkájukban.


Magyarországon az MKB-Euroleasing látja el a Toyota, a Peugeot és a Citroen márkafinanszírozását is. Így az új autók és a fiatal használtautók hitelezésében is egyaránt az élen járnak.


Az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. autólízing és motorlízing termékeket, míg az MKB-Euroleasing Autóhitel Zrt. autóhiteleket és motorhiteleket nyújt Ügyfeleinek.


Az alapítók a mai napig is maguk irányítják a vállalatcsoportot. Ezáltal, talán Ők a legrugalmasabb gépjármű-finanszírozók a piacon. Ennek megfelelően, a lehető leggyorsabban képesek lereagálni a piaci változásokat. Talán ennek köszönhető, hogy általuk sikerült megszereznünk Ügyfeleink számára, a piacon jelenleg elérhető, legolcsóbb autóhitel ajánlatokat.


Autóhitel konstrukcióikkal kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy az autó 7 éves koráig, lényegében csak az új autók hiteleire jellemző árazással dolgoznak, sőt még az autólízing és az autóhitel árazása között sem tesznek különbséget.


7 évesnél fiatalabb autó esetén, nem ismerünk olcsóbb autóhitel ajánlatot!


Ez a piacvezető autóhitel árazás, jelenleg csak az Autóhitel Alkusz Ügyfelei számára, az autohitelalkusz.hu honlapon keresztül vehető igénybe.

Önt is érdekli, hogy mikorra és pontosan mennyi hitelt kaphat autójára?
Hívja most autóhitel tanácsadónkat, és lássa tisztán autóhitel lehetőségeit!